Tijden en informatie

 1. Vandaag
  Afhaaltijden (Gesloten)
  Bezorgtijden (Gesloten)
 2. Bezorgkostenv.a. € 2,50
  Bezorgen vanaf€ 20,00
  Gratis bezorgd vanaf€ 35,00
 3. Johannes Huddeweg 10
  6827 CB Arnhem
  088 277 3295

Sushi Delivery

Sushi Delivery

Wil je thuis genieten van lekkerste sushi? Ga dan sushi bestellen bij Ask de Chef in Arnhem. Ask de Chef is een meester in het bereiden van super verse sushi, sashimi en warm bites. Wij maken iets bijzonders van elke sushigerecht. Wij bezorgen sushi in de hele regio Arnhem. Vers bereid, direct op jouw bord tegen een vriendelijke prijs. Smullen dus!


Lees meer...

Sushi Eten

Sushi Eten

Onze menukaart heeft een uitgebreide range aan sushi, sashimi, maki’s en andere creatieve sushigerechten. Daarnaast vind je de overheerlijke warm bites. Warm bites zijn kleine Japanse warme gerechtjes die je tong strelen. Onze menukaart wisselt regelmatig waardoor we je blijven verrassen. Je maakt je keuze in de handige sushishop en betaalt online of met PIN. Onze bezorger staat in no time voor je deur. 

Lees meer...

Event Catering

Event Catering

Ask de Chef heeft topkoks die met de mooiste ingrediënten gerechten voor evenementen bereiden. Wij zijn gespecialiseerd in sushi, warm bites en culinaire BBQ-gerechten van de Green Egg. Japan is de verbinding tussen de gerechten. De techniek van de Green Egg vindt namelijk zijn oorsprong in het land van de rijzende zon. Event catering van Ask de Chef is een culinaire smaak- en sfeerbelevenis op alle fronten. Een succes voor elk feest. 

Lees meer...

Kookworkshops

Kookworkshops

Het geheim van de kok. Wie wil dat niet weten? Wij geven je een kijkje in onze keuken. Samen met jouw gezelschap volg je een sushi- of grillmaster workshop bij Ask de Chef of op een eigen binnen- of buitenlocatie elders. Samen koken verbindt. We maken jouw groepsuitje, netwerkbijeenkomst of personeelsfeest een waar culinair festijn. Koken, smullen en genieten. 

Lees meer...

Ask de Chef

Ask de Chef

De Japanner eet met zijn ogen. Elk gerecht is een kunstwerk en smaakt bovendien voortreffelijk. Wij willen iedereen laten genieten van onze sushi- en barbecuegerechten en een bijzondere belevenis geven. Het maakt ons niet uit waar wij onze kookkunsten vertonen. Je kunt online bestellen, we komen naar elke locatie voor een evenement en je kunt de kunsten van ons afkijken tijdens onze workshops.

Lees meer...
Ask de Chef Johannes Huddeweg 10 6827 CB Arnhem 088 277 3295 info@askdechef.nl
Bezorgen
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: -
donderdag: -
vrijdag: -
zaterdag: -
zondag: -
Afhalen
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: -
donderdag: -
vrijdag: -
zaterdag: -
zondag: -

© Copyright 2019 Ask de Chef

Powered by Foodticket

Terug naar webshop

Betaalmethode:Levering:

Kies een tijd:

Let op: je kunt alleen vooruit bestellen. Kies de gewenste datum:


Bezorgadres:
Factuuradres:
 


Opmerkingen


Door op 'Bestelling plaatsen' te klikken ga je een bestelling aan met betaalplicht en ga je akkoord met alle ingevoerde gegevens en de algemene voorwaarden, privacyverklaring en cookiebeleid.