Volg onze Green Egg
of Sushi workshop!

UNIEK AANBOD VOOR: 1 t/m 10 personen € 85,-
10 t/m 20 personen € 76,50
20+ personen € 72,25

Direct aanmelden

Green Egg of Sushi workshop

Wordt u de nieuwe master- of sushichef tijdens een van onze Green Egg of Sushi workshops?

Een team-uitje, reünie, iets te vieren of vindt u het gewoon leuk om samen culinair bezig te zijn? Dan is een Green Egg of Sushi workshop iets voor u! Ask de Chef heeft een eigen kookstudio met daarin 12 compleet ingerichte kookeilanden, voorzien van alle benodigde apparatuur en natuurlijk van een eigen (little) Green Egg. De inrichting van onze kookstudio is eigentijds en origineel. We zijn zeven dagen per week op aanvraag geopend en de ruimte is geschikt voor minimaal 12 tot maximaal 50 personen.

Green Egg workshop

Een workshop van een van de top chefs van Ask de Chef begint met een welkomstdrankje. Na een uitleg over het te bereiden menu, gaat u achter uw eigen Green Egg aan het werk. Uw Green Egg is al goed op temperatuur, en met de benodigde uitleg en (eventuele) assistentie van een van onze chefs waant u zich een echte barbecue specialist. Na afloop gaat u heerlijk genieten van het door uzelf bereide 3-gangen diner.

Inbegrepen zijn de ingrediënten en (binnenlands gedestilleerde) dranken. De workshop duurt ongeveer 3 ½ uur.

Sushi workshop

Ook bij de sushi workshop wordt u bij binnenkomst ontvangen met een welkomstdrankje. De chef introduceert u in de wereld van sushi, waarna u zelf aan de slag gaat met het bereiden van heerlijke sushi gerechten. Onze sushichef helpt u bij het bereiden van de mooiste sushi creaties, waarvan u na afloop natuurlijk zelf gaat genieten.

Inbegrepen zijn de ingrediënten en (binnenlands gedestilleerde) dranken. De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Green Egg workshop

Onze workshops zijn perfect voor een teambuilding, bedrijfsuitje of relatiedag voor bedrijven of verenigingen. De kookstudio van Ask de Chef beschikt over een aparte ruimte welke zeer geschikt is voor het houden van een vergadering, teambuilding sessie of een presentatie over uw bedrijf of uw nieuwe product. In deze ruimte hebt u de beschikking over een modern digibord en kunt u gebruik maken van wifi. Geeft u eens een bijzondere draai aan uw vergadering, teambuilding of presentatie en boek een exclusieve middag of avond in onze kookstudio.

Meer informatie over onze workshops? Stuur een e-mail of bel 088 277 3295. We denken graag met u mee!

Graag tot ziens in onze kookstudio.