Art sushi & culinaire BBQ restaurant Ask de Chef: een onderscheidende culinaire belevenis

 

Bij Ask de Chef kunt u terecht voor vers bereide sushi en de mooiste vlees- en visgerechten, geserveerd als shared dining. Ask de Chef is er niet alleen voor de sushi liefhebber, maar ook voor diegene die zich wil laten verrassen door prachtige en zeer smaakvolle vlees- en visgerechten van de Green Egg.

Beleving
Ask de Chef biedt een ultieme smaak- en sfeerbeleving in haar trendy restaurants en kookstudio. Bij Ask de Chef ontmoet de westerse levensstijl de oosterse keuken. Ask de Chef combineert haar sushi gerechten met bijzondere barbecue gerechten van de Green Egg. Deze gerechten zijn speciaal voor Ask de Chef ontwikkeld door Executive Chef en Green Egg specialist Ralph de Kok. Ask de Chef maakt Sushi weer exclusief en bijzonder. Gecombineerd met de mooie smaken van de Green Egg geniet u gegarandeerd van een echt avondje uit.

Klik hier voor de menukaart

Kwaliteit/duurzaamheid
U wilt graag gezond, kwalitatief en duurzaam eten. Ask de Chef maakt alleen gebruik van verse, zorgvuldig gesorteerde en veelal biologische producten. Bij de bereiding van haar warme gerechten op de Green Egg maakt Ask de Chef enkel gebruik van Black Ranch Argentijnse houtskool. Deze houtsoort groeit niet in het tropisch regenwoud en brengt bij de vervaardiging geen schade toe aan de natuur.

Shared dining
Ask de chef heeft een nieuw concept: shared dining, waarbij de gerechtjes van de kaart met elkaar worden gedeeld. De gerechtjes worden geserveerd op prachtige plateaus of houten planken. Het samenzijn, lekker eten en de gesprekken staan centraal. Shared dining is niet alleen gezellig, maar ook culinair! En heel betaalbaar. Als u kiest voor shared dining, dan geniet u van een korting op de prijs per gerechtje. Shared dining is ook geschikt voor grotere groepen.

Diversiteit
De menukaart biedt zowel voor wat betreft de sushigerechten als de gerechten van de Green Egg diverse voor- tussen- en hoofdgerechten. Zo kunt u meerdere smaken ervaren. Bij Ask de Chef kiest u voor 3 of 4 gangen, waarbij u bij iedere gang – al dan niet samen – een selectie maakt van de overzichtelijk opgestelde kaart. Als u dat wenst, adviseert onze bediening over een mooie, speciaal bij uw gerecht passende wijn. Ask de Chef speelt in op de verschillende seizoenen, waardoor de menukaart steeds wisselend en verrassend is.

Gezelligheid
Natuurlijke materialen en een hippe kleurstelling. Het interieur van Ask de Chef wordt gekenmerkt door stoere industriële materialen en houtsoorten, gecombineerd met Magenta roze en zwart, welke kleuren refereren aan de Oosterse levensstijl. Kom gauw langs in een van onze restaurants en ervaar het zelf!

Ask de Chef
art sushi & culinaire BBQ