Sushi- en Green Egg catering

Kom met onze cateringservice op een geweldige manier voor de dag. Verras uw gasten met vers bereide sushi en bijzondere vlees-, kip- en visgerechtjes van de Green Egg.

Sushi is een ideale keuze voor recepties, beurzen, seminars, feesten en partijen. Met onze cateringservice komt u op een hippe, nieuwe en gezonde manier voor de dag. Onze cateringservice brengt natuurlijk de kwaliteit die u van Ask de Chef gewend bent. De afgelopen jaren heeft Ask de Chef bij vele bedrijven en partijen al mogen bijgedragen aan een onvergetelijke event!  

 

Kom op een geweldige manier voor de dag bij je gasten en laat een sterke indruk achter. Onze Chef komt met zijn eigen Green Egg bij u op locatie en bereidt ter plaatse de smakelijkste en meest verrassende vlees-, kip- en visgerechtjes. Uw gasten zullen er met veel plezier aan terugdenken.

Catering, serveren, dineren
Catering van Ask de Chef past bij een moderne en trendy lifestyle. Ook bij onze cateringservice zijn de gerechtjes natuurlijk gezond en vers want onze sushichef bereidt de gerechten op locatie. Informeer naar onze mogelijkheden, want naast onze vertrouwde sushi- en green egg gerechten, kunnen we nog vele andere culinaire verrassingen voor u bereiden.  

Ons team is flexibel inzetbaar en we kunnen op iedere locatie verse gerechten bereiden. Haal de sushichef naar u toe voor evenementen, gelegenheden en partijen.  We zijn voorbereid op kleine en grote gezelschappen. En uiteraard kunnen we ook zorgen voor de drankjes en de bediening. Ask de Chef ontzorgt, zodat u kunt genieten van het gastheer of -vrouw zijn.

Pop Up restaurant

Ask de Chef beschikt ook over een compleet ingericht Pop Up restaurant. Perfect geschikt om meerdere dagen ter plaatste te staan en volkomen self-supporting. Sinds een aantal jaren staat Ask de Chef met haar eigen pop up restaurant op hét paardenevenement van het jaar: Outdoor Gelderland. Maar ook staan we ieder jaar op een aantal culinaire festivals, zoals Arnhem Proeft! en Smaakvol Arnhem. 

Sushi- en Green Egg catering of heeft u een meerdaags event en wilt u graag Ask de Chef als pop up restaurant inhuren? Informeer naar de mogelijkheden! Stuur een e-mail of bel 088 277 3295.


Ask de Chef
art sushi & culinaire BBQ