Sushi restaurant Ask de Chef is goed bereikbaar!

 

Wil je lekker genieten van de heerlijke sushi van restaurant Ask de Chef in Arnhem en kom je met de auto of openbaar vervoer?

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden om bij Ask de Chef te komen.

Overzicht centrum ArnhemAsk de Chef in Arnhem
Hèt sushi restaurant van Arnhem en omgeving ligt midden in het gezellige centrum aan de rand van de Korenmarkt en tegen over het Centraal Station. Ideaal gelegen voor mensen die met de auto of met het openbaar vervoer komen.

Ook is er een taxistandplaats tegen over restaurant Ask de Chef. Zo word je na een heerlijke avond uit weer thuisgebracht.


Vind ons hier op Google Maps.

Willemstunnel Arnhem Parkeren bij Ask de ChefMet de auto naar Ask de Chef
Via de A12, A15, A50 neem je de afslag richting Centrum van Arnhem. Hou de borden Centrum en Station NS aan. De auto kun je het beste parkeren in Parkeergarage Centraal, onder het Centraal Station. Neem je de uitgang Centrum, dan is het slechts 1 minuut lopen en sta je bij Ask de Chef voor de deur.

Parkeergarage Centraal heeft meer dan 1000 parkeerplekken en is 24/7 geopend. Meer informatie over parkeren in Arnhem vind je hier,

Met de trein naar Ask de ChefMet het openbaar vervoer naar Ask de Chef
Met de trein kun je vanuit alle richtingen makkelijk Arnhem bereiken. Vanaf het vernieuwde NS Centraal Station loop je richting het centrum. Binnen 5 minuten loop je bij Ask de Chef naar binnen. Ook met de bus is Ask de Chef prima te bereiken. Ask de Chef ligt precies tussen bushalte Centraal Station, halte Rijnstraat en halte Willemsplein in. Plan je reis met 9292.

Voor vragen en reserveringen kun je dagelijks contact opnemen via 088-2773295 van 15:00 uur - 22:00 uur.
Of
stuur een e-mail voor meer informatie.

 

Graag tot ziens bij sushi restaurant Ask de Chef!